Trouwdienst

Beschrijving:

 

rouwdienst
Nadat een echtpaar in de echt verbonden is op het gemeentehuis, is er een dank,- en zegeningsdienst om dit gesloten huwelijk op te dragen en Gods zegen te vragen over dit verbond. Wij willen in de gemeente het toekomstige echtpaar voorbereiden, op dit belangrijke besluit, om een verbond samen met God aan te gaan. Het is daarom belangrijk om minimaal 6 maanden van te voren een voorgenomen huwelijk bij de oudsten te melden, zodat er tijd en gelegenheid is om dit ook geestelijk goed te kunnen voorbereiden en te begeleiden. Wij doen samen een huwelijks studie. Groeien in eenheid en aanbevolen wordt samen het boek Meer dan liefde te lezen. ( Dirk Lemmens en Jef de Vriese ISBN 90-71813-09-6)

 

Trouwdienst

 
Nadat een echtpaar in de echt verbonden is op het gemeentehuis, is er een dank,- en zegeningsdienst om dit gesloten huwelijk op te dragen en Gods zegen te vragen over dit verbond. Wij willen in de gemeente het toekomstige echtpaar voorbereiden, op dit belangrijke besluit, om een verbond samen met God aan te gaan. Het is daarom belangrijk om minimaal 6 maanden van te voren een voorgenomen huwelijk bij de oudsten te melden, zodat er tijd en gelegenheid is om dit ook geestelijk goed te kunnen voorbereiden en te begeleiden. Wij doen samen een huwelijks studie.

Groeien in eenheid, en aanbevolen wordt samen het boek Meer dan liefde te lezen. ( Dirk Lemmens en Jef de Vriese ISBN 90-71813-09-6)